en qz ru
INK Architects mobile logo

Loading...

left
right
The Barley

Barley Beer Restaurant is combined with a brewery. This was one of the main tasks in the aesthetic understanding of the interior space.

Playing with material texture and color, the rhythmic structure of additional constructions, the architectural logic behind the general organization of the space – distinctive qualities of this project.

The plasticity and grace of linear forms, hints of modern elements, Mondrian motifs on tabletops, warm colors designed to create coziness and comfort.

The interior is replete with innovative solutions. Through the two-floor stained glass arch, behind the scenes, the visitor can observe large and beautiful brewing barrels.

The ceilings feature various finishing treatments: from classically tiered with baguettes and gypsum plaster moldings to lamella, imitating three-dimensional wave-like movement. On the ground floor in the center of the room is a structure that simulates the unfinished wooden ceiling of a building with a gable roof. The enclosing structure of the staircase was created in the opposite direction: beginning at the handrails, the partitions go not downwards but upwards as a complete box up to the ceiling, exposing only the legs of those ascending or descending. 

 

Barley Beer Restaurant is combined with a brewery. This was one of the main tasks in the aesthetic understanding of the interior space.

Playing with material texture and color, the rhythmic structure of additional constructions, the architectural logic behind the general organization of the space – distinctive qualities of this project.

The plasticity and grace of linear forms, hints of modern elements, Mondrian motifs on tabletops, warm colors designed to create coziness and comfort.

The interior is replete with innovative solutions. Through the two-floor stained glass arch, behind the scenes, the visitor can observe large and beautiful brewing barrels.

The ceilings feature various finishing treatments: from classically tiered with baguettes and gypsum plaster moldings to lamella, imitating three-dimensional wave-like movement. On the ground floor in the center of the room is a structure that simulates the unfinished wooden ceiling of a building with a gable roof. The enclosing structure of the staircase was created in the opposite direction: beginning at the handrails, the partitions go not downwards but upwards as a complete box up to the ceiling, exposing only the legs of those ascending or descending.