en qz ru
logo

Loading...

left
right
Hungry Rabbit

Hungry Rabbit Restaurant is located in Astana. 

The basis of the artistic quest was formed by the rhythm of a world organized by humans, centered on the comfort of surroundings, but without unnecessary stereotypes.

The conceptual foundation of the project was utmost simplicity and lightness of materials, absence of glamour, and the aesthetic of an industrial style in the interior design.

The project features many original solutions to important functional tasks. These include a suspended decorative beam possessing utilitarian functions that hangs under the ceiling and twists in space throughout the entire restaurant. The beam provides the space with hanging light fixtures, unusual props, and televisions.

The structure in the center of the restaurant – a bar with an “island”, to which hanging boxes are lowered from the ceiling of the second floor through the atrium on a rotating mechanism. 

The restaurant's interior is filled with a variety of spatial partitions made in wood with decorative metal grilles and gypsum board panels with decorative cutouts. The interior features a restrained range of colors and a careful selection of lighting fixtures and soft furnishings.

 

Hungry Rabbit Restaurant is located in Astana. 

The basis of the artistic quest was formed by the rhythm of a world organized by humans, centered on the comfort of surroundings, but without unnecessary stereotypes.

The conceptual foundation of the project was utmost simplicity and lightness of materials, absence of glamour, and the aesthetic of an industrial style in the interior design.

The project features many original solutions to important functional tasks. These include a suspended decorative beam possessing utilitarian functions that hangs under the ceiling and twists in space throughout the entire restaurant. The beam provides the space with hanging light fixtures, unusual props, and televisions.

The structure in the center of the restaurant – a bar with an “island”, to which hanging boxes are lowered from the ceiling of the second floor through the atrium on a rotating mechanism. 

The restaurant's interior is filled with a variety of spatial partitions made in wood with decorative metal grilles and gypsum board panels with decorative cutouts. The interior features a restrained range of colors and a careful selection of lighting fixtures and soft furnishings.